29/11 - 2010: Lattemorsor...

Dom färdas i hoper, oftast är dom ett stadigt crew på 3-4 stycker nyblivna morsor som gör det till den största grejjen i världen att just dom har lyckats med bedriften att klämma ur sig en stackars unge. Så då sitter dom där, runt en bänk vid lekparken. Skryter om sina värdelösa jävla ungar gör dom också, samtidigt som dom halsar i sig latte på latte i nån take-awaymugg. När ungen gått och blivit två-tre år och fixar att leka själv i lekparken är det det bästa som kan hända lattemorsan, ty då kan dom äntligen skita i att hålla koll på barnet och fokusera fullt ut på att röka mentholcigg och berätta för andra föräldrar hur barn ska uppfostras. Om någonting skulle hända ungen (vilket det alltid gör eftersom att ungarna blir sjukt ouppfostrade och jävligt jobbiga) så får morsan moralpanik och strittar fram i sina pradaklackar för att skälla ut den hon tycker är skyldig!
-
Så om du är en blivande mamma som ser fram emot att göra olika aktiviteter med andra nyblivna mammor: Det är försent för världen att slippa dig, men gör oss alla en tjänst och gör abort så vi slipper eran asjobbiga subkultur!

28/11 - 2010: Christer Sandelin...

Jag gör det till en engångsföreteelse att följa med i dagsaktuella händelser, i detta fall gäller det populärkulturen och TV4s "succéprogram" "Så mycket bättre". För dom som missat programmet och vill veta vad det handlar om så kan ni besöka TV4s hemsida då jag inte ser det som min uppgift att förklara programupplägget här.
-
I programmet deltar kanske tidernas största idiot: Christer Sandelin. Sandelin blev känd på 80-talet med sin tonårssnuskgrupp "Freestyle" (som han sedemera döpte om till bara "Style", kreativt som fan). Det tragiska med snubben är att han idag är en avdankad alkis i 50-årsåldern som FORTFARANDE tror att han rider på någon sorts framgångsvåg från glansdagarna. Killen är dessutom en tvättäkta relik från det förr-förr-förra årtiondet och beter sig precis som folk gjorde på den tiden.
-
I "Så mycket bättre" dansar han runt bland sex stycken i övrigt ganska talangfulla artister. Vad som är fullkomligt omöjligt att missa är de andra artisternas hat mot den gamla sopan! Petter hotar med att förgifta snubben med flugsvamp, Lill-Babs ber honom mer eller mindre att dra åt helvete, Plura Jansson går runt och driver med honom hela tiden och stackars Sandelin FATTAR INTE VINKEN! Det mest tragiska är när karln försöker ragga på den dyngheta (det snällaste jag någonsin kommer skriva om någon i denna blogg) Petra "September" Marklund och man ser hur oerhört obekväm hon blir.
-
Kan vi inte bara göra samhället och populärkulturen en stor tjänst? Gräv ner 80-talet och all icke-talang som dök upp då någonstans djupt inne i Kirunagruvan! Det var ett stort misstag av Sverige att göra dessa människor som Sandelin stora, nu måste vi bara göra som diktatoriska regimer runt om i världen och undanröja alla bevis och skylla det på att det var en konspiration iscensatt av kyrkan eller nån annan fantasiinstans...

27/11 - 2010: Lasse Åberg...

Lasse jävla Åberg! Hur fan kan den karln vara känd? Antingen spelar han dum i huvudet och förtjänar i så fall ingen som helst respekt, eller så är han dum i huvudet och förtjänar i så fall ingen respekt...

26/11 - 2010: Bönder...

Jag rivstartar denna blogg med att vara så dryg Stockholmare som jag bara kan vara.
Jag förstår folk som växer upp i Ludvika, Norrköping, Örebro och liknande träsk.
-
Jag förstår verkligen att (och framförallt varför) de vill flytta till Stockholm. Jag menar, allt är ju så jävla mycket bättre här! Man kan handla mat efter klockan 18.00 på kvällen, man kan vara ute på krogen till klockan fem på morgonen, man behöver inte slåss med moppepojkar och raggare när man ska handla en tunnbrödsrulle. Allt det där slipper man, när man flyttar till Stockholm.
-
Däremot så är dessa bonnläppar så satans jobbiga, de lever hela sina liv i nån bortglömd landsortshåla utan kollektivtrafik i tron om att alla i Stockholm håller på Bajen, hänger på Medborgarplatsen, går runt i slitna jeans och stråhatt året runt. Därför tar de med sig sin nidbild av hur man ska bete sig i Stockholm när de äntligen lyckas ta sig bort från sin håla och flytta in till staden.
-
Detta leder i sin tur i att band som Hoffmaestro (asså, fan va dom är dåliga! Men mer om det en annan dag) får ökad lyssnarskara, sushibarerna tiodubblar sin försäljning och fiken känner att bonnläpparna är så jävla korkade så dom tror att det är okej att pynta ut 70 spänn för en jävla latte!
-
Fattar ni det, bönder? Ni bidrar inte bara extremt dålig smak i form av kläder, musik och annat skit, ni jävlas också med inflationen!
-
På återseende...

RSS 2.0