15/12 - 2010: Allmänna kulturpretton...

Konst ska numera tydligen vara provokativt, man ska undra vad konstnären tänker när han slänger ett jävla bildäck runt en get eller liknande. Dessutom ska konstnären verka lite efterbliven, men samtidigt eftertänksam, när man frågar hur fan dom tänkte. Jag menar, vafan hände med de gamla konstnärerna där man ser en målning och tänkte "Shit va duktig han/hon är på att måla"? Nuförtiden handlar det ju inte alls om talang, utan snarare tävlar dom jävlarna om vem som kan verka mer skruvad än den andre.
-
Lars Vilks är ett klockrent exempel på detta, även om jag skiter blankt i vad muslimer tycker är okej att rita och inte så är man inte särskilt smart om man gör en Muhammed-karikatyr bara månader efter att massa dårar försöker spränga Jyllands-posten i luften. Lars Vilks tycker dessutom det är skitcoolt att varenda muslim på jordens yta hatar honom och han är inte heller direkt skraj för att sola sig i den glansen heller. Efter att Vilks gjorde sina sketcher på Muhammed som rondellhund (som dessutom såg ut som en treåring hade ritat) så har han haft skattefinansierad poliseskort så fort han gått på muggen! Jag känner liksom inte att det är okej att mina skattepengar går till att hålla Vilks i säkerhet när han mycket väl visste vad som stod för dörren. Nu har det gått tre år sedan Vilks fick sina taffliga bilder publicerade och han har sedan dess säkerligen kostat miljontals kronor i skattepengar!
-
Finns ju en hel del skådespelare och sångare som är riktiga jävla kulturpretton de med. Ta Torsten Flinck som exempel, snubben är en jävla heroinmissbrukare som bor i en jävla husvagn och alla hyllar honom till skyarna för att han är en sån fantastisk skådespelare!
-
Och apropå skattepengar! Konstfack är också en jävla skitinstans! Detta är alltså en SKOLA där man lär ut till unga människor i Sverige hur man går tillväga för att vara en komplett jävla jubelidiot! För ett par år sedan var det en extremt bajsnödig brud vid namn Anna Odell som fick för sig att hon skulle fejka att vara psykiskt sjuk för att bli inlagd på hem, detta som ett skolprojekt! Inte nog med att eleverna på den här förbannade skola har fått för sig att detta ska kallas för "konst", inte heller nog med att lärarna tar eleverna i försvar (för det har skett fler, liknande incidenter på denna pissskola!). Det jävligaste är att VI GER DESSA JÄVLA NÖTTER PENGAR!!! Kan vi snälla antingen spara dessa miljarder som "kulturen" kostar oss och lägga det på typ bostäder, fattiga barn eller Gudrun jävla Schyman istället? Ärligt talat ser jag hellre den kärringen stå och elda upp alla stålar än att de går till alla dessa efterblivna knarkare som kallar sig "kreativa"...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0