22/12 - 2010: Alla som heter Wahlgren i efternamn...

Nån gång i slutet av 1800-talet var det någon idiot som gav August Wahlgren mediautrymme. Det var nog det mest korkade som hänt i svensk kulturhistoria, ty det hela resulterade i (minst) fem generationer av vidriga människor!
-
Familjens (eller sektens) nuvarande överhuvud och store ledare är den mest klämkäcka och asjobbiga människa som existerar i svensk nöjesindustri, jag syftar naturligtvis på Pernilla Wahlgren (som alltså är barnbarnsbarn till August). Kvinnan i fråga har som enda egentliga musikaliska framgång en fjärdeplats i schlagern 1985 där hon framträdde med "Piccadilly circus" (sjukt fyndig låttitel) iklädd nazi-uniform. På något sätt höll Pernilla sig själv kvar i rampljuset och är idag som sagt överhuvud för skvallerkärringarnas favoritsekt. Men det är inte så enkelt att det BARA är Pernilla som syns på tok för mycket: För det första har hon typ sjutton bröder som suger lika hårt som hon själv, men DESSUTOM har hennes vidriga jävla ungar (barnbarnsbarnbarn till August) börjat ta plats i det musikaliska (nja) finrummet (njaaa). Det som familjen (eller sekten) Wahlgren sysslar med är inget annat än hjärntvätt, hur fan annars kan man förklara att dom här kidsen vill gå i sina föräldrars fotspår? Jag menar, det verkar ju bara bli sämre och sämre för varje jävla generation som går!
-
Alltså, tänk personen som upptäckte den här August för 120 år sedan. Fyfan vad han skulle skämmas för den totala jävla pina han utsatt det svenska folket för! Det här handlar ju inte om talang, det handlar om att surfa på vågen på det som hände för mer än ett jävla sekel sedan!
-
Och jag VEEEET, ni tycker att jag borde kunna ignorera den här jävla sekten (och massa annat skit i den här bloggen), men med såna här människor går det fan inte! Sätter man på dumburken så ser man ALLTID nån jävla fåntratt med det förpestade efternamnet delta i nån kändistävling, schamporeklam eller annat trams! Det är fan inte okej! Personligen tycker jag att det borde finnas någon allmän censurlag som gör det omöjligt för en familj att vara med i alla jävla TV-kanaler samtidigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0