3/12 - 2010: Sean Banan...

Asså, vafan håller den mannen på med? För det första går han ju runt och snackar med nån fejkad Iransk brytning, trots att han talar näst intill klockren svenska egentligen! Enligt mig finns det bara en sak som är mer irriterande än en blatte som bryter trots att han snackar klockren svenska, och det är en svensk som har nån form av komplex och tror att han är invandrare och bryter fast han snackar klockren svenska.
-
Inte nog med att Sean Banan skickar (det generellt sett välutbildade folket) iranier tillbaka till forntiden med sin idioti, han gör sig dessutom allt han kan för att fördärva sveriges ungdom med sin fullkomligt vidriga musik där han mest skriker saker som inte har något som helst sammanhang och drar catch-phrases som han gjorde sig känd för i något youtubeklipp för en herrans massa år sen. Asså nivån på detta är typ tio snäpp UNDER Markoolio (och då är det fanimej illa!).
-
Vad jag blir så förbannad på är VARFÖR FÅR DESSA IDIOTER SYNAS? Asså, det är ju så jävla asdåligt så man vill skära halspulsådern av sig! HUR kan det då sälja? Är svenska folket såhär jävla askorkade? Fy fan för er som lyssnar på skiten och gör honom större!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mycket bra skrivet

2010-12-04 @ 16:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0