4/12 - 2010: Kändisar som bryr sig om fattiga barn...

Okej, tanken är ju god. Sitter det nån svintät hollywood-skådis eller billboardtoppande artist med på tok för mycket pengar och en platinabeprydd toalettstol så kan det ju vara en fin idé att de skänker en och annan miljon till folk som behöver det mer. Men grejjen är att dessa pengakåta jävla nollor ser donationer till välgörenhet som:
a) ett sätt att tjäna ännu mer pengar!
(Eller)
b) ett sätt att kunna göra vafan som helst och komma undan med det!
-
Det värsta är när dom här soporna har gjort något de själva tycker är en insats för världen, då ska de skylta med det nåt så in i helvete för att alla ska se hur jävla fina och underbara människor dom är! Med andra ord så använder dom det hemska som händer i världen till sin egen vinning och det om något gör dom bara extra jävla onskefulla! Det läskiga är att folk sväljer det hela med hull och hår!
-
Ta den här videon som exempel, det är ju så jävla uppenbart att dom som är med här bara vill ha credd! Går man bara in på youtube så kan man hitta tusentals såna här klipp. Naturligtvis var (och är) det viktigt för folk att försöka hjälpa Haiti efter jordbävningen för ca ett år sen, men det som är så förbannat läskigt är att dessa människor bara hoppar på och vill hjälpa till när det är något som är extremt upphaussat i media, för vem såg George Clooney gå runt och slicka röv för att folk skulle donera pengar till översvämningsoffrerna i Pakistan eller jordbävningsoffrerna i Kina?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0